Turneringer for barn

Her følger en oversikt over turneringer som klubben arrangerer inneværende halvår

Turneringer som andre norske klubber arrangeres, legges ut på Tournament Software

For komplett oversikt over alle åpne turneringer og mesterskap, kan man kikke i NTFs terminliste

Forklaring turneringstyper 

Nedenfor en oversikt over hvilke turneringer som arrangeres. Det er lurt å følge trinnene, slik at man har spilt en del internturneringer og klubbturneringer før man går for mesterskap og Norgescup osv. Her kan din trener gi gode råd.

Kategori 1: Internturneringer 

* Planetcuper er de mest vanlige internturneringene. Det finnes planetcuper for hver enkelt planet, slik at man kan spille planetcuper i flere år så lenge dette gir god kamptrening.

Kategori 2: Klubbturneringer

* Kan ha ulike navn. Klubbturneringer er åpne for alle medlemmer i Stavanger Tennisklubb. Ofte har klubbturneringer et sosial snitt, som f. eks. Multiturnering, Juleturnering etc.

Kategori 3: Regionsturneringer

* Tennistour Rogaland Red, Orange & Green. Nivået er fra nybegynner til godt nivå. 6-10 år: Rød 1-Rød 2-Rød 3. 8-12 år: Oransj 1-Oransj 2-Oransj 3. 10-14 år: Grønn 1-Grønn 2-Grønn 3.

Kategori 4: Åpne turneringer (nivået kan variere veldig fra gang. Enkelte åpne turneringer kan ha et nivå som er bedre enn RM og VM avhengig av deltagelsen)

* U10
* Race U12: Åpent for alle, men intensjonen er at turneringen er for de som har spilt mange turneringer og etablert seg godt i denne klassen.
* Challenge U12: Åpent for alle, men intensjonen er at turneringen er for de som er nye i turneringssammenheng og som kun har spilt få turneringer.

Kategori 5: Regionsmesterskap (åpent kun for spillere i regionen)

Kategori 6: Vestlandsmesterskap (åpent kun for spillere på Vestlandet)

Kategori 7: Landsturnering